Entoen.nu

Ben je op zoek naar goede en duidelijke informatie over de Nederlandse geschiedenis? Begin je zoektocht dan op entoen.nu! Deze site bevat een schat aan informatie, foto’s, filmpjes, links naar websites, leuke uitjes en boeken.

Entoen.nu is de website van de canon van Nederland. De canon van Nederland is een verzameling van vijftig belangrijke gebeurtenissen, personen en voorwerpen. Samen vertellen ze het verhaal van de geschiedenis van het Nederland waarin we nu leven.

Klik op de belangrijke gebeurtenissen, personen en voorwerpen om er meer over te weten te komen en ontdek wat ze hebben bijgedragen aan de geschiedenis van Nederland.

Vergeet ook niet om op ontdekkingstocht te gaan met de vensterplaten. Leuke, interactieve ontdekplaten vol met filmpjes, afbeeldingen, foto’s en andere informatie.

Vensterplaten